Search
Close this search box.

Benadruk het belang van goede mondzorg met deze tips!

Goede mondzorg is erg belangrijk. Daar weet je als tandarts alles vanaf, toch? Een gezond gebit draait om meer dan een halfjaarlijks bezoek aan de tandarts. Ook thuis moeten de patiënten dagelijks flossen en minimaal twee keer per dag poetsen. Niet iedereen doet dit of doet het op de juiste manier. Aan ons om daar wat aan te doen! Lees snel verder. Wij geven je dé tips waarmee jij aan iedereen duidelijk maakt hoe belangrijk goede mondzorg is.

Ontwerp informerende flyers

Laat ten eerste een aantal flyers drukken die de aandacht trekken. Maak het niet te ingewikkeld. Gebruik duidelijke titels en gebruik foto’s voor de duidelijkheid. Omschrijf hoe ze goede mondzorg het beste aanpakken. Wat is nou handiger dan een uitgebreid stappenplan voor het tandenpoetsen? Verwerk dit duidelijk in de flyer. Omschrijf ook wat er gebeurt als je dat niet doet. Leg ze in de wachtkamer of geef ze mee aan de patiënt. Zo komen ze de volgende keer terug met een nog mooier gebit! 

Organiseer interessante workshops

Organiseer daarnaast interessante workshops. Nodig bestaande en nieuwe patiënten uit en vertel ze alles over goede mondzorg. Nodig sprekers uit zoals tandartsen of mondhygiënisten. Leg ze bijvoorbeeld uit hoe het gebit in elkaar zit. Om dit nog duidelijker te maken, kun je banners bestellen en ophangen. Jij werkt toch ook beter met opvallend beeldmateriaal? Bespreek daarnaast de juiste poetstechnieken en vertel ze het belang van flossen. Oefen dit ook met ze. Zo help je iedereen op een interactieve manier aan gezonde tanden. 

Gebruik social media

Tegenwoordig kun je de kracht van social media echt niet vergeten. Gebruik het daarom ook bij deze campagne. Gebruikt platformen zoals Instagram en Facebook. Deel hier je tips over goede mondzorg en vertel ook zeker wat je niet moet doen. Maak daarnaast filmpjes voor op TikTok. Zo help je ook de jongere generatie met het verzorgen van hun gebit. Dit is een effectieve en laagdrempelige manier waarmee je veel mensen bereikt. Met grappige en interactieve filmpjes maak je ook nog eens reclame voor de praktijk! 

 

Zo leg jij jouw patiënten op een leuke manier uit hoe zij hun gebit goed verzorgen. Trek de aandacht met filmpjes op social media of ontwerp informerende flyers. Ben jij meer van een interactieve aanpak? Organiseer dan eens in de zoveel tijd een workshop. Nodig je leukste patiënten uit en werk samen aan een gezond gebit! 

 

Verken de Kracht van Lokale Reclame voor Jouw Bedrijf!

Ontdek hoe lokale reclame de groei van jouw bedrijf kan stimuleren door je onder te dompelen in deze boeiende wereld.

Verken Onderwerpen

Verken de Kracht van Lokale Reclame voor Jouw Bedrijf!

Ontdek hoe lokale reclame de groei van jouw bedrijf kan stimuleren door je onder te dompelen in deze boeiende wereld.

Gerelateerde Artikelen

Ontdek Artikelen Die Relevant Zijn Voor Jouw Interesses